Strand

Het strand van Scheveningen is drie kilometer lang en bevindt zich tussen de pier, de haven en de boulevard. Op zonnige dagen ben je meestal niet de enige die hier geniet van het zand, de zee en het lekkere weer. Watersporten, blokarten, vliegeren, vissen, wandelen of gewoon lekker ontspannen: het kan hier allemaal. Bezoek ook de gezellige terrasjes en strandpaviljoens.

Stad

Scheveningen ligt tegen Den Haag aan. De stad heeft veel te bieden, naast het strand en de zee. Langs de boulevard zijn diverse winkels, restaurants en uitgaans gelegenheden, zoals het bekende Crazy Piano’s. Combineer een bezoek aan Scheveningen bijvoorbeeld met het theater, het casino of de bioscoop. Naast eindeloos shoppen en gezellige avonden uit kun je ook de vuurtoren, oude vissershuizen en de oude kerk gaan bekijken.

Omgeving

In de duinen rondom Scheveningen kun je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Tevens zijn er volop welnessfaciliteiten en een uitdagende golfbaan. Grote attracties in de omgeving zijn bijvoorbeeld Panorama Mesdag, Madurodam, Omniversum en Duinrell. Natuurlijk is er in Den Haag ook genoeg te beleven. Wat dacht je van Escher in het Paleis, het Binnenhof, het Vredespaleis en het Mauritshuis?

De omgeving per fiets ontdekken? Andante Hotel is een ANWB erkend fietsservicepunt. Fietsservicepunten zijn locaties waar fietsers met behulp van een fietsservicebox zelf hun fiets kunnen repareren. Bij Andante Hotel vindt u ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Meer weten over de fietsroutes? fietspunt

Evenementen

Bijna iedere week zijn er in en rond Scheveningen evenementen. Het meest bekende is de Vlaggetjesdag, waarmee de komst van de ‘Hollands Nieuwe’ (haring) in de haven van Scheveningen wordt gevierd. Maar ook het Internationaal Vuurwerkfestival, Schollenpop, de City Pier City loop, North Sea Regatta en het Internationaal Vlieger Festival staan jaarlijks op de agenda. Zin in een feestje?

Praktische informatie

Receptie

Onze receptie en lobby zijn 24/7 geopend. Je kunt hier dus altijd terecht voor meer informatie over het hotel of als je vragen hebt over wat er nog meer te doen is in Scheveningen.

Inchecken

We verwachten je tussen 15.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds. Ben je eerder of juist later? Geef dit een dag van tevoren bij ons aan, dan houden we daar rekening mee.

Ontbijt

Van maandag tot en met zondag van 7.00 tot 11.00 uur  staat ons heerlijke ontbijt voor u klaar. Verse koffie, jus d’orange. croissants en broodjes: alles om de dag in uw eigen ritme te beginnen.

Uitchecken

Je kunt uitchecken tot 12.00 uur 's middags. Zo heb je genoeg tijd om in je eigen ritme op te staan, lekker te ontbijten en je spullen in te pakken. Wil je voor 7.00 uur 's ochtends uitchecken, of juist later dan het middaguur uitchecken? Overleg dit dan de dag van tevoren met de receptie.

Sleutel

De kamersleutel kun je gewoon afgeven bij de receptie. Handig, want je wilt de sleutel natuurlijk niet kwijtraken op het strand of wanneer je eropuit gaat. Neem je toch de kamersleutel mee, bewaar deze dan goed. En vergeet ‘m niet in te leveren bij het uitchecken.

Schone hotelkamers

Wij houden van schone kamers. Jij ook? Daarom zorgen we ervoor dat er iedere dag wordt schoongemaakt. Wil je schone handdoeken of een schoon strandlaken? Leg deze dan op de vloer in de badkamer.

Contact

Andante Hotel
Seinpostduin 22-24
Scheveningen
info@andantehotel.nl
+31 70 262 93 33
Volg ons op Facebook

RECEPTIE

Receptie 24/7 open
Check in 15:00 uur
Check out 12:00 uur

Servicepunt
Wij zijn aangesloten bij het ANWB fietsservicepunt. fietspunt

Contactformulier

ALGEMENE voorwaarden

KVK-nr: 59631619
BTW-nr: NL8535.79.490.B01
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Kenmerk